Vaahteran lehdellä

Vaahteran lehdellä

torstai 8. syyskuuta 2016

Kiireistä eloa

Hupsista vaan. Tulipa pidettyä pitkä postaustauko. Melkein tämä blogimaailma on jäänyt unholaan loppukesän tohinoissa. Koska blogin pitäminen on harrastus, niin stressiä tästä tauosta en ole ottanut.
Monia postausaiheita olisi ollut mielessä, mutta ohi ovat menneet.


 Elämän täyttää tällä hetkellä työ ja jatko-opiskelu. Hoh hoijaa. Onkohan taas jälleen kerran viimeinen kerta, kun teen opintoja. Mukavaahan opiskelu on, mutta loppukesällä ja alkusyksystä puuhaa riittäisi pihamaallakin. Mutta opinnoilla on oma aikataulunsa ja tehtävät on palautettava sen mukaan.


Valokuvien ottaminen on jäänyt liki kokonaan ja suunnitelluilta kuvausreissuilta kamera unohtuu kotiin. Elämän ihanista ja kauniista asioista täytyy siis nauttia silmillä juuri siinä hetkessä ja tallentaa ne muistoihin.

Syksy on kyllä kaunis vuodenaika ja etenkin aurinkoisina päivinä pidän kovasti syksystä. Nyt en vain oikein ennätä nauttia siitä.


Kukkapenkit ja kasvimaat ovat saaneet olla oman onnensa nojassa. Kitkemättömyys kostautuu varmasti ensi kesänä, mutta sitten vain täytyy olla ahkerampi. Yhden hankinnan sentään olen saanut tehtyä: Kaunopunahattu tarttui mukaan puutarhakäynnillä. Toivottavasti se talvehtii edeltäjäänsä paremmin.


Syksy on täynnä ihania asioita, vaikka kesälle jäähyväisten jättäminen on joka vuosi vaikeampaa. Oikeastaan odotan jo ruskan sävyjä ja kynttilälyhtyjen tuiketta.

Iloa syksyyn. Toivottavasti lämpöä ja aurinkoa riittää edelleen.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti kaunista syyssäätä riittää pitkään. Mukavia opiskeluhetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Ainakin tämä viikko näyttää loistavalta sään suhteen. Toivottavasti jatkokin.

   Poista
 2. Tsemppiä opiskeluun! Toivottavasti kaunopunahatut menestyvät. Mulla menossa nyt kolmas kokeilukerta. Tälläkertaa istutin ne eri penkkiin, jos siinä olisi jotain taikaa. Aika näyttää. Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Kaunopunahatun menestystä toivon minäkin, oli nimittäin yllättävän kallis. Jospa talvi olisi suosiollihen heille. Mukavaa syksyä sinullekin.

   Poista
 3. OLEN TEHNYT MONTA HUKKAREISSUA VAAHTERAN LEHDILLE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita kestää :)))) Pitää varmaan olla muuten yhteyksissä enemmän, jos tätä kautta kuulumiset ei välity.

   Poista

Kiva, kun vierailit blogissa. Iloitsen kaikista asiallisista kommenteista.