Vaahteran lehdellä

Vaahteran lehdellä

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Kevään väri: Keltainen

Vihdoinkin meillä paistaa aurinko! Ihana odotettu aurinko. Auringon paistetta ja kevään keltaista tuovat myös tete-narsissit. Siirsin narsissit vanhaan kukkakoriin ja laitoin hieman sammalta reunoille.
Keväinen tuntu tuli samantien. Nämä narsissit saavat olla ulkona ovenpielessä, vain kylmimmiksi öiksi siirrän ne suojaan pakkaselta.

Aurinkoista kevätpäivää sinulle!

10 kommenttia:

 1. Nyt olikin jo selvästi keväinen sää ulkona. Ihanat narskut <3 Blogisi uusi ulkoasu on myös hieno:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Satu.Olin jo kovasti kyllästynyt blogin entiseen ulkoasuun ja halusin vähän uudistusta. Varmaan vielä vähän muokkailen tätä ulkonäköä, kunhan saan sellaiseen ryhdyttyä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä näyttää kauniilta. Keltainen on kevään väri. Kävin eilen Viherlandiassa Jyväskylässä ja siellä yleisilme kaikkine narsisseineen oli kauniin keltainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkin tekisi mieli käyvä Viherlandiassa, sen valikoimat ihan sekoittaa pään. Ehkä jossakin vaiheessa kevättä käväisen siellä.

   Poista
 4. Aurinkoa on tosiaan odotettu! Narskut ovat varma kevään merkki, kaunis istutus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut ihana auringonpaiste. Lumet sulavat ja lumettomassa paikassa tuoksui multa. Narsissit ovat kyllä niin ihania ja keväisiä.

   Poista
 5. Narsissit ovat siitä hyviä, että ne saa jatkamaan eloaan puutarhaan istutettuna. Kaunis asetelma kivassa korissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen istuttanut pääsiäisen sipulikukat multaan, heti kun vain pystyy ja hyvin ne ovat seuraavana keväänä nousseet. Tete-narsissit tosin ovat aivan minivartisia.

   Poista
 6. Ihana keväinen kori. Onnistuin vielä eilen malttamaan mieleni, mutta sorruin muihin kasveihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla. Tänään vielä kori saa olla ulkona, mutta sitten pitää nostaa vintin portaikkoon vähän lämpimämpiin olosuhteisiin. Kylmää on luvassa.

   Poista

Kiva, kun vierailit blogissa. Iloitsen kaikista asiallisista kommenteista.