Vaahteran lehdellä

Vaahteran lehdellä

perjantai 2. toukokuuta 2014

Pähkäilyä laatikkoviidakossa

Liiterihommat ovat mukavalla mallilla ja toinen osa onkin jo valmiina ja pieni kotipunttisali on siis nyt toiminnassa. Askelkyykyt, hauiskäännöt, sun muut lihaskuntoa ja vetreyttä edistävät liikkeet suoritetaan nyt halkopinon vieressä ja liiterissä.
Huomenna kuntosalitoiminta jatkuu. Jatkoa seuraa kuitenkin varmaan koko kesän, sillä laskujen mukaan liiteriin mahtuu yhteensä 60 kuutiota halkoa. 

Laatikkopuutarha edistyy hitaasti. Nyt pähkäilyn alla on laatikkojen koko ja sijainti. Tehdäänkö isoja laatikoita vai monta pientä? Jos laatikot ovat isoja käytävää on vähemmän, mutta onko pienet laatikot helppohoitoisempia. Voi tätä pähkäilyn määrää. Edistystä on kuitenkin se, että tänään hankittiin suodatinkangas laatikkopuutarhan pohjalle. 

Pitkästä aikaa kaivoin ompelukoneenkin esille ja lyhensin olohuoneeseen tilatut verhot. En todellakaan ole mikään verhon vaihtaja ja uusien valinta on minulle vaikeaa, kun en osaa päättää sopivaa. Nyt löysin mieluisat ja edulliset.


Keltaiset verhot olivatkin todella kivat ja antavat aurinkoista sävyä myös pilviseen päivään.Tomaatintaimissa on jo nuppuja, vaikkakin ovat honteloita.

Huomenna on jälleen uusi pihapuuhastelun päivä. Ihana kevät!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun vierailit blogissa. Iloitsen kaikista asiallisista kommenteista.