Tavallisia Runebergin torttuja teenkin aina muutaman kerran tammi-helmikuussa, mutta tämä uusi ohje poikkeaa hieman perinteisistä ja on ihan mukava kokeilu.
Perinteisen vadelmahillon sijasta ohjeessa käytettiin pakastevadelmia sekä tuoreita vadelmia. Omat vadelmapuskani olivat nyt ihan tyhjät, joten kurkistin pakastimeen ja sieltä löytyy edelleen syksyllä omasta puutarhasta keräämiäni vadelmia. Siinäpä on talvipäivään iloa, kun voi käyttää pihan antimia vielä talvellakin.
Eiväthän nämä muffinssit säilyneet Runebergin päivään asti, nyt ne ovat muisto vain.
Maistuis varmaan mullekin. Tämä vuosi on mennyt viljoitta ja herkuitta. Huoks.
VastaaPoistaTsemppiä Satu! Minä yritän ahkerasti kuluttaa kaloreita, että voi välillä vähän popsia herkkuja.
VastaaPoistaNam, näyttää kyllä niin herkulliselta :) Taidanpa napata tuosta ohjeen ja leipoa huomiselle <3
VastaaPoistaHerkkua olivat. Toivottavasti sait reseptistä selvän. Voishan tuota reseptiä vielä muuttaa ja laittaa kuorrutteeseen voin tilalle tuorejuustoa. Hauskoja leipomishetkiä :)
PoistaTänään vasta saatiin aikaiseksi näitä leipoa, mutta olivat kyllä todella herkullisia :) Ja kyllä tuorejuusto voisi olla oikein oiva vaihtoehto voille :)))
PoistaKiitos ihanasta ja maistuvasta reseptistä <3
Laitetaan kiitokset Kodin Kuvalehdelle :)
PoistaMiten nättejä! Taidankin hemmotella itseäni vielä tänään runebergintortulla. Huomenna alkaa ryhtiliike(loman jälkeinen;).
VastaaPoistaHemmottelu kannattaa aina. Minäkin suunnittelen ryhtiliikkeen aloittamista, mutta ehkä se alkaa ylihuomenna tai sitten joskus :)
Poista