Vaahteran lehdellä

Vaahteran lehdellä

torstai 30. huhtikuuta 2015

Tervetuloa toukokuu

Aurinko paistaa ja ilma on oikein leppoisa. Onneksi sääennusteet erehtyivät, eikä täällä satanut lunta hiutalettakaan. Vappuaattoa saamme siis viettää harvinaisen mukavassa säässä. Tervetuloa toukokuu, ihana toukokuu, tuoksujen ja valon kuukausi. Pihan ilme muuttuu päivittäin ja alkava vihreys valtaa vähitelleen koko tienoon. Kukkapenkin sinivuokot ovat lopettelemassa kukintaansa, kun taas toisaalla valkovuokot sitä vasta aloittelevat.Toivottavasti sinun toukokuusi alkaa yhtä lupaavissa merkeissä.
Hauskaa vappua!

7 kommenttia:

 1. Meillä ei vuokot vielä kuki. Ehkä pian.. Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko vuokot siellä myöhässä? Lapsuudessa Punkaharjulla sinivuokot aloittivat kukkimisen huhtikuussa, mutta kyllä niitä aina oli äitienpäivänäkin. Valkovuokkoja kotimetsissä ei silloin kasvanut, nyt niitä on sinnekin siirretty. Iloista vappua sinullekin Satu😀.

   Poista
 2. Höh. Kännykällä laitettu hymynaama muuttuikin kahdeksi kysymysmerkiksi!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat. Voi kun saisi sinivuokkoja pihallemme! Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tarja! Nuo sinivuokot ovat oikeasti vähän liloja ja ne löytyivät kukkapenkistä ensimmäisenä keväänä muuttomme jälkeen. Vielä kaipaisin sitä oikeaa sinivuokon sineä. Eiköhän niitä puutarhoiltakin voi ostaa. Hyvää viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista

Kiva, kun vierailit blogissa. Iloitsen kaikista asiallisista kommenteista.