Vaahteran lehdellä

Vaahteran lehdellä

torstai 7. heinäkuuta 2016

Testikuvia

Pieni pyörähdys pihalla uusi kamera kaulassa. Onneksi satoi vain hieman tihkua juuri sillä hetkellä.

Keväällä istuttamani "Piilu" -kärhö on avannut ensimmäisen nuppunsa. Kukka on todella kaunis, mutta se on aivan maanrajassa. Kärhö ei apunarusta huolimatta ole kiivennyt kuin puoli metriä korkealle. Sitten se on ruvennut tekemään vain sykkyrää. Nuppuja on kyllä useita ja kohta omppupuun runko muuttuu pinkiksi. Kukassa oleva kosteus hieman kiiltelee liikaa ja tekee terälehdet todellista vaaleammiksi.


Saman omenapuun juurella kukkii mahtava keisarinkruunu. Kuvassa sen oranssi on todellisuutta voimakkaampaa. Tarkennustakaan en osannut vielä tehdä oikein, sillä lähin terälehti tulikin kuvaan epätarkasti.


Huvimajan takana puron varrella kukkii myös peurankello. Kuvassa on jälleen tarkennusongelma.


Kunhan tuo sade loppuu, niin sitten pidän itselleni valokuvauskurssin pihalla. Nyt taidan mennä nakuttelemaan itselleni Nooan arkkia. 

8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Eli saat olla tyytyväinen uuteen kameraasi. Keisarinkruunu on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anneli. Olisi kiva, jos kameroita voisi oikeasti testata ennen ostopäätöstä. Kalliin kameran hankkiminen on vähän riskipeliä, jos se jääkin sitten hyllyn koristeeksi.
   Keisarinkruunu on kyllä komea. Niitä kasvoi pihassamme valmiina. Itse olisin varmaan jättänyt hankkimatta oranssin väriset kukat, mutta kasvakoon paikallaan pinki/lila/sinikukkamaassa.

   Poista
 2. Toivottavasti huomenna saisi kuvia. Alan kyllästyä sadekuviin.

  VastaaPoista
 3. Sama täällä. Sade saisi kyllä jo loppua. Etanat syövät salaatin suihinsa.Pihahommat odottavat kuivempia kelejä. Kasvihuoneessa tomatinlehdissä jyllä rutto... Sade on hyvä syy olla tekemättä mitään.

  VastaaPoista
 4. Virolaista alkuperää oleva Piilu on ihana kukkija ja täydessä kukkaloistossa se saa kyllä huokailemaan onnesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piilun istutin vasta keväällä, enkä saanut sitä kovin syvälle. Jospa se kuitenkin viihtyisi ja kukkisi ilahduttavasti.

   Poista

Kiva, kun vierailit blogissa. Iloitsen kaikista asiallisista kommenteista.