Vaahteran lehdellä

Vaahteran lehdellä

lauantai 13. kesäkuuta 2015

Illalla tuuli tyyntyy

Tuulisen päivän jälkeen tulee tyyni ilta. Illalla valo on erilaista, terävämpää ja paljastavampaa. Päivällä korkealta paistava aurinko valaisee ihanasti, mutta illan viisto valo antaa pihalle uutta ilmettä. Kukat näyttävät hieman erilaisilta ja uudenlaisessa valossa tulee kiinnitettyä huomiota uusiin yksityiskohtiin. Tuulessa kukkien valokuvaaminen on haasteellista, sillä kuvista on vaikea saada tarkkoja. Onneksi  nyt illalla sain viimein kuvattua särkynyttä sydäntä (särkynytsydäntä? ) Nyt se kukkiikin oikein kauniisti.
Olen aivan ihastunut belliksiin. Niitä kasvaa kukkapenkissä, mutta myös ruukussa, johon laitoin kukkapenkin kattauksessa pois heitettäviä belliksen alkuja. Ruukussa niistä on ollut jo pitkään iloa.Kullerotkin hehkuvat illan auringossa.


Kevään vaalea viherrys on vaihtunut kesän syvempään vihreyteen. Pellot ovat oraalla ja kaikkialla on kesän tuntu. Saisimmepa vielä kesän lämpöä.


6 kommenttia:

 1. Hienot kuvat. Mulla tulee melkein aina kuvattu iltamyöhällä, kun en aiemmin ehdi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Eihän sitä puuhatessa kameran kanssa heiluta. Sitten kun työt on lopetettu, on kuvaamisen aika.

   Poista
 2. Ilta-auringossa on ihana kuvata. Matalalta paistava kuparinsävyinen aurinko luo kuviin ihan oman tunnelmansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän ilta-auringon lämpimästä sävystä. Aamu-aurinkokin voisi antaa mukavan valon, mutta silloin ainakin täällä pohjoisemmassa ollan vielä tiukasti höyhensaarilla.

   Poista

Kiva, kun vierailit blogissa. Iloitsen kaikista asiallisista kommenteista.